Η εταιρεία

Ποιοι είμαστε

H Digicom Μον. Ε.Π.Ε είναι μια Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και επικοινωνιών τα τελευταία 20 σχεδόν χρόνια. Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1999 και έφθασε στην σημερινή μορφή και σύνθεσή της τον Μάρτιο του 2016. Η εταιρεία, από ιδρύσεώς της, ασχολείται με την μελέτη και υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων IT, την ασφάλεια και την συντήρηση δικτύων. Τα τελευταία δε χρόνια, αναπτύσσεται ιδιαιτέρως σε λύσεις και υπηρεσίες cloud, διαχείρισης εκτυπώσεων καθώς και administrative υπηρεσίες σε πολυεθνικές κυρίως εταιρίες. Οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής σε συνδυασμό με την διαρκή επιμόρφωση και εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της, την καθιστούν ικανή να παράσχει καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας.

Φιλοσοφία

“The power to grow with” – Η φιλοσοφία μας βασίζεται εν πολλοίς σε αυτό. Θέλουμε να θεωρούμε την εταιρεία μας την δύναμη μέσω της οποίας μπορείς να αναπτυχθείς, τη δύναμη που στηρίζει την εγκατάσταση, την υλοποίηση και την ομαλή λειτουργία της υποδομής του ΙΤ σου με πυλώνες τη γνώση, την έρευνα και τις επιτυχημένες συνεργασίες. Έτσι, αποφεύγοντας τις εφήμερες, υλοποιούμε σταθερά μια πολιτική μακροχρόνιων συνεργασιών, στηριγμένες πρωτίστως στην ειλικρίνεια και την εντιμότητα, μέσα από την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών ποιότητας δημιουργώντας τις βάσεις που μας καθιστούν μια σύγχρονη εταιρεία τεχνολογίας.

Τα Γραφεία μας

Oι εγκαταστάσεις-γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο δεύτερο όροφο ενός επαγγελματικού κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα πλησίον του πύργου των Αθηνών. Ο μοντέρνος και άνετος χώρος αποδίδει ένα εξαιρετικό, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον που σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υποδομές, επιτρέπει στα στελέχη μας να αναδεικνύουν την τεχνολογική τους κατάρτιση. Μεγάλο πλεονέκτημα για την αμεσότητα της απόκρισης στους πελάτες μας σε περιπτώσεις επείγοντος, αποτελούν οι κεντρικοί οδικοί άξονες Μιχαλακοπούλου – Μεσογείων – Κηφισίας – Βασ. Σοφίας που μας επιτρέπουν άμεση και ταχεία πρόσβαση προς όλες τις κατευθύνσεις.